Specialismes

Wanneer is iemand een meerwaarde voor uw organisatie en team? Wat maakt een goede sales professional?

Met meer dan 10 jaar saleservaring en meerdere jaren ervaring in het ondernemerschap weten wij niet alleen de taal van de sales kandidaat maar ook die van sales manager of ondernemer te spreken. Wij weten dan ook precies wat de juiste manier is om uw organisatie en vacature te pitchen. Met een uniek eigen netwerk van sales professionals en de modernste technieken en tooling weten wij de juiste kandidaat te headhunten.

Onze klanten zitten in elke denkbare branche maar ze hebben minstens één ding gemeen; ze zoeken de beste sales van Nederland en zijn bereid daar recruitment budget voor vrij te maken. Omdat ze weten dat een mis-hire vertraging,  geld, kansen, interne onrust en soms ook uw reputatie naar buiten kost en wat goed personeel hen oplevert.

Het aannemen van een finance professional heeft een belangrijke impact op uw organisatie. Finance helpt niet alleen de risico’s in kaart te brengen, maar kan ze ook beperken.

Waar vindt u de kandidaten die een meerwaarde zullen zijn voor uw bedrijfsvoering? Hoe enthousiasmeert u deze kandidaten voor uw organisatie en openstaande functie? En hoe sluit u de risico’s van een mis-hire zoveel mogelijk uit?

Als specialist helpen wij u daar graag mee. Voor vacatures vanaf het niveau van Financial Analist en Controller tot en met CFO en hoofd Treasury.

Marketing specialisten vormen een aparte doelgroep. Door ons in deze groep te specialiseren kunnen we ze beter bereiken waardoor we een betere respons hebben gekregen. Wij hebben tijd, kennis en middelen om kandidaten te vinden en vervolgens te enthousiasmeren om met ons in gesprek te gaan over de marketing positie binnen uw bedrijf.

Wij weten als geen ander hoe we de juiste marketing professionals in beweging kunnen krijgen. Uiteraard kunnen we onze klanten op basis van onze ervaring binnen deze beroepsgroep ook adviseren over het profiel, de arbeidsvoorwaarden en uw selectiecriteria.

Bij Meedenker weten wij hoe belangrijk leiderschap is.  Wij helpen organisaties met het vinden, selecteren, beoordelen en matchen van leiders in topposities.

Meedenker helpt organisaties met het headhunten voor posities binnen Raden van Bestuur, directie- en managementteams. Deze leiders kunnen het voortouw nemen en de weg tonen naar duurzame organisatieverandering.

Meedenker biedt, door haar bemiddeling, toegang tot de allerbeste leiders binnen Raden van Bestuur, directie- en managementteams. Leiders die zichzelf kennen, zichzelf kunnen leiden en daardoor dus ook anderen. Die durven en kunnen delen om uw organisatie de volgende stap te kunnen laten maken.